Karmisk fjernhealing

NÅR KARMA DRILLER 

Måske kan du nikke genkende til følgende:

  • Der er udfordringer i dit liv, som du kæmper med igen og igen fx i dine relationer, fysiske eller psykiske symptomer, i dit arbejdsliv eller økonomisk?
  • Som uanset hvad du gør, bliver ved med at spænde ben for dig.
  • Det er svært for dig, at bryde med bestemte negative tanke, følelses og adfærdsmønstre.
  • Du oplever at blive stresset, deprimeret eller angst eller er præget af manglende selvværd.
  • Der er noget, der holder dig tilbage fra at tage de skridt i dit liv, som du virkelig ønsker.

Hvis du genkender en eller flere af disse ting kan du være udfordret af karmiske bindinger og blokeringer fra tidligere liv, som endnu ikke har sluppet sit tag i dig.

Vi har alle karmiske bindinger og aftaler med os, nogle tungere end andre og mange af disse er med til at blokere os og spænde for os i vores liv, hvis ikke vi får kigget på dem og sluppet dem.

Det ER muligt at slippe de gamle udtjente karmiske bindinger, som ikke længere tjener dig noget formål, så du kan slippe blokeringer, uhensigtsmæssige tanke og adfærdsmønstre , angst, lavt selvværd, fysiske og psykiske ubalancer m.m.

Men det kræver, at du har mod til at gøre noget ved det og gå så dybt ind dig selv og dine ubevidste lag, så du kan forløse, heale og slippe dem.

Det er præcis, det jeg arbejder med i sessioner med karmisk healing.

Via mit klarsyn får jeg adgang til dine personlige sjælsarkiver, som indeholder alle dine tidligere liv.

Her bliver jeg vist det eller de tidligere liv, som blokerer dig allermest i dit nuværende liv ud fra de udfordringer du oplever.

Jeg healer herefter på de konkrete traumer, oplevelser og blokeringer du har liggende.

Det hænder også at jeg foretager en sjælehentning hvis dele af din sjæl sidder fast i tidligere liv pga traumer og chok.

Jeg oplever et stigende behov for disse karmiske udrensninger og healinger, pga. blokeringer, som dukker op hos mange, af dem, der arbejder i dybden med sig selv og og åbner op for deres spirituelle evner og på grund af det enorme energiskift vi går igennem lige nu.

Det er en naturlig del af arbejdet med at dykke dybere ind i os selv og transformere vores eget mørke til lys, så vi kan stå stærkere og renere og i vores eget liv og følge det vores sjæl kalder os til at gøre uden at lade os bremse og blokere af gammel udtjent bagage.

Er du også klar til at give slip på gamle udtjente karmiske bindinger?

Priser:

1 x Fjernhealing  60 min.  850 kr.

3 x Fjernhealing  60 min.  2.200 kr.

5 x Fjernhealing  60 min.  3.600 kr.

Når du køber en healing modtager du en mail med en kvittering, hvorefter du kan henvende dig til mig for at booke en tid på sms 24643662 eller på mail info@savannahsoendergaard.com

Hvordan foregår det ?

Karmisk fjernhealing varer i 45 min. og foregår ved, at du ligger uforstyrret og afslappet hjemme hos dig selv i den tid healingen varer. Efter healingen modtager du en kort tilbagemelding, ca 15. min.  på din healing pr. tlf. eller som indtalt lydfil efter eget ønske.

Alle healinger købes via ovenstående betalingslink.

Ved afmelding af din tid senere end 24 timer før eller ved udeblivelse opkræves du det fulde beløb.