Aktivering af pinealkirtlen – vejen til spirituel opstigning

For noget tid siden fik jeg en voldsom initiering og aktivering fra Arcturianerne – en aktivering af pinealkirtlen.

Jeg fik denne aktivering som en del af en initiering i den turkise diamantenergi, som er forbundet til Pyramiderne i Egypten, hvor jeg for nylig har været på lysrejse og arbejdet med åbning af portaler.

I vores pinealkirtel har vi en masse små fine krystaller, som under pres aktiveres og hjælper med at åbne op for de åndelige dimensioner, blandt andet ved at åbne for det tredje øje, også kaldet pandechakraet.

Dette har de gamle mystikere altid vidst og arbejdet med, blandt andet gennem meditation, yoga og forskellige åndelige ritualer. En visdom, der for de fleste er gået tabt.

Aktiveringen kom pudsigt nok efter, at jeg for noget tid siden kanaliserede et budskab fra Kryon om pinealkirtlens vigtige funktion i forhold til spirituel opstigning og det at skabe åndelig kontakt, og hvordan der er mange magthavere i verden, der ikke er interesseret i vi skaber denne åbning og kontakt.

Hvorfor ?

Fordi så bliver vi, som individer, mere frie og egenrådige og mere uafhængige af samfundets institutioner og autoriteter og af fx traditionel vestlig medicin, som i dag styrer en stor del af verdensøkonomien og holder mennesker fanget i deres egen lidelse.

Tro det eller ej, der er mørke kræfter i verden, der ikke er interesseret i, at vi som mennesker bliver raske, frie og uafhængige !

Forestil dig hvad, der ville ske med alle de mennesker, der tjener stort på mennesker, der lider af diverse ubalancer i energisystemet, hvis vi hver i sær fandt ud af, hvor intelligent kroppen er, og at vi har evnen til at helbrede os selv ?

Forestil dig hvad der ville ske med de politiske og sociale systemer, hvis vi alle fandt ud af, at vi har kraften til at skabe, det liv vi ønsker, og at vi ikke er afhængige andre mennesker for at gøre dette?

Forestil dig, hvad der ville ske i verden, hvis vi alle fandt ud af, at vi i årtusinder har været underlagt negative, undertrykkende magtstrukturer i form af mørke energier forklædt som diverse magthavere og autoriteter, der har manipuleret os til at tro på deres religioner, normer, systemer for at styre os og afholde os fra sandheden om hvem, vi i virkeligheden er, og hvad vi er i stand til ?

Ville der blive kaos og revolution?

JA, heldigvis! Og det er nøjagtig den revolution, vi begynder at se starten på nu, hvor flere og flere sjæle vågner fra deres tornerosesøvn og opdager, hvem de er og hvorfor, de er her, nemlig for at være med til netop at transformere de mørke, negative energier, vi som mennesker i årtusinder har været underlagt og vise en ny vej.

Vejen til frihed, lighed, respekt, kærlighed og harmoni- den ny tids energi.

Når vi åbner op for kontakten til den åndelige verden, til universet og alle dets mange lysvæsener, som ønsker at hjælpe os på vejen til spirituel opstigning, så vender vi langsomt hjem til vores egen essen som sjæl og erkender, at vi selv indeholder kraften at skabe et liv i sundhed, glæde, overflod, kærlighed og harmoni.

Vi finder langsomt ud af, at vi ikke er afhængige af andre mennesker for at føle os lykkelige og skabe glæde i vores liv. Vi forstår pludselig, at vi selv har ressourcerne og evnerne til at heale og helbrede os selv, og skabe det liv, vi hver især drømmer om.

Vi forstår, at alt er muligt, når vi lærer, at bruge os selv som energivæsen, fordi alt er energi, og energi kan transformeres og opløses.

Og DET sætter os fri, og vi begynder langsomt at udleve den frihed, den kærlighed og det lys, vi i bund og grund er udtryk for, som sjæle inkarneret på Jorden.

Og lige netop det, virker farligt for dem, der endnu ikke har erkendt deres eget spirituelle ophav og skabt kontakt til deres sjæl. Og det virker endnu mere farligt på de magthavere, der gør alt for at dette ikke skal ske, så vi kan holdes fast i et jerngreb af angst, smerte, lidelse og afhængighed, som de kan tjene milliarder på til egen egoistiske fordel.

Det er på tide, vi som mennesker erkender, hvem vi er og hvad, vi er i stand til, og at vi begynder at være den frihed, kærlighed og det lys, vi er kommet for at være.  

Hver eneste gang et menneske vågner op og begynder at forstå denne sammenhæng og tager rejsen hjem i hjertet og sjælen, skaber det ringer i vandet ud i verden, som hjælper flere og flere med at gøre det samme. En bølge af menneskelig og sjælelig opvågnen som hjælper hele menneskehedens og Jordens opstigning.

Det er intet mindre end smukt.

Og hvis du også er klar til at skabe kontakt til de højere dimensioner og de mange lysvæsener, der står til din rådighed, så kan du stadig nå at tilmelde dig mit nye online kursus, Advanced Starseed Activation Program, til intropris.

På dette kursus skal vi blandt andet arbejde sammen med arcturianerne, og de har informeret mig om, at alle deltagerne selvfølgelig også skal have denne fuldstændige vanvittige aktivering af pinealkirtlen som hjælp til at åbne yderligere op for åndelig kontakt og samarbejde med de mange lysvæsener i universet.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her

Kærligst

Louise Camille