Fralægger du dig ansvaret for dit liv ved at gå til en clairvoyant?

 

Både ja og nej!

Forleden havde jeg en dialog med en nær i familien, som mener, at det at gå til clairvoyant er, at fralægge sig ansvaret for sit eget liv. Vedkommende mener, at ved at bede en clairvoyant om svar på forskellige områder af livet i stedet for selv at mærke efter og træffe beslutninger ud fra dette, fralægger du dig fuldstændig ansvaret for dit eget liv.

Som clairvoyant er jeg både enig og uenig i dette. Du vil i en session hos mig aldrig blot få svaret ja eller nej. Du vil heller aldrig få at vide, at om præcis 3 måneder møder du en mand med skæg og briller, som siger 3 ord til dig, som leder dig hen til en kvinde med langt mørkt hår, der præsenterer dig for en mand, der vil gøre dig lykkelig og rig, og som er svaret på alle din problemer, så du herefter kan gå hjem og sætte dig mageligt tilrette i sofaen og vente på at disse begivenheder indtræffer, uden selv at gøre noget som helst for at ændre på eller skabe dit eget liv.

DET er i mine øjne at lægge ansvaret for sit eget liv fra sig. Hvorfor? Fordi dit liv i sidste ende er skabt af summen af dine egne handlinger, dine valg og fravalg. Alt andet ville være at tro på, at vi alle har én bestemt skæbne, vi ikke kan afvige fra, eller at der altid kun er ét rigtigt valg, og hvad er så meningen med at gå til en clairvoyant, hvis det eneste denne kan fortælle dig er, hvad din forudbestemte skæbne er, som du i øvrigt ikke kan lave om på? Det kan du så enten blive glad over eller meget ked af, hvis det viser sig, at du har en uheldig skæbne.

Det er helt forkert i mine øjne. Dit liv skabes af dine tanker, følelser og dine handlinger. Hver eneste dag har du mulighed for at tage nye valg, som enten gør dig godt eller skidt, som enten skaber blokeringer for dig eller åbner nye døre. De valg vi tager og den adfærd, vi har som mennesker bunder i vores tanker og følelser om os selv og om andre, og ud fra hvordan disse er, agerer vi på en bestemt måde og tager nogle bestemte valg. Du tiltrækker desuden det, du selv sender ud. En universel lov, som fungerer uanset, om du tror på den eller ej. Det er altså ikke lige meget hvad, du tænker og føler og hvordan du agerer, da dette har afgørende betydning for hvordan dit liv formes. Du er, sagt på en anden måde, nødt til at købe en lottokupon, hvis du gerne vil vinde i lotto.

Derfor anser jeg det som min fornemmeste opgave som clairvoyant at skabe indsigter i dig selv, som kan hjælpe dig med at tage de rigtige valg og fravalg i dit liv. Derudover at give dig indsigter i dine egne bevidste som ubevidste blokeringer, som skaber begrænsninger og udfordringer i dit liv samt at gøre dig bevidst om dit højeste potentiale og muligheder ud fra netop din unikke sjæl og personlighed, samt at hjælpe dig med at få øje på dine særlige evner og talenter.

Netop derfor har jeg valgt, at kombinere clairvoyance med coaching, fordi dette skaber en langt større transformation og udvikling hos den enkelte end blot at få at vide, at du havde en rød cykel med 5 gear på som barn, så du kan sige ”guuud hvor vidste du det fra?”

En god clairvoyance er efter min mening ikke kun defineret af, hvad den clairvoyante kan læse om dig og dit liv, men også ud fra hvilke redskaber du får med til selv at handle aktivt på disse indsigter og på den måde netop tage ansvar for dit eget liv.

Hvorvidt jeg kan se, om du havde en rød cykel eller en brun kanin som barn, kan du efter min mening ikke bruge til særlig meget, i hvert fald ikke hvis du ønsker at skabe klarhed over og ændringer i dit liv. Det du kan bruge er, at få indblik i de blokeringer, både fra dette og tidligere liv, samt indsigt i netop dine unikke kvaliteter og gaver. Derudover at få konkrete redskaber til at forløse håndtere og handle på disse, så du ikke alene gør op med de ting, der ikke nærer dig men samtidig tager de rigtige skridt imod et liv, der er sandt for lige netop dig.

Som clairvoyant coach kaster jeg lys på nogle af de ting du måske ikke selv er klar over og kan se eller er usikker på og vejleder dig i, hvilken vej og hvilke skridt, der vil være de bedste for dig her og nu, men du skal netop selv gå skridtene, og de valg du tager, vil ALTID have indflydelse på dit liv fremover, uanset hvad en clairvoyant har set og sagt.

En clairvoyance er et øjebliksbillede, en ”læsning” af dig og din energi her og nu samt et indblik i dit personlige sjælsarkiv, som er defineret ud fra, hvordan du tænker, føler og agerer her og nu. Derfor kan det, du får at vide også ændre sig fra gang til gang eller fra clairvoyant til clairvoyant, fordi du imellem tiden har taget nogle valg, der har skabt ændringer i dit sjælsarkiv og dermed også i dit liv og i din fremtid.

Pointen er, at du selv er skaber af dit eget liv, men at du ved at få indsigt i dine egne blokeringer, tanke og adfærdsmønstre, som skaber problemer på forskellige områder af dit liv samt vejledning til at finde netop din unikke livsvej og livsformål og dermed udfolde dit højeste potentiale, kan få hjælp til at tage nogle skridt i den rigtige retning, hvad end det handler om dine relationer, dit parforhold, dit arbejde, økonomi, sundhed osv.

Kærligst

Louise Camille