GUDDOMMELIG VEJLEDNING 

Det er intet mindre end fantastisk, hvad der sker, når vi tillader os selv at tage en lille pause fra verden og blot vende blikket indad i tillid til, at vi dér altid finder det rigtige svar.

Jeg har længe vidst, at noget kaldte på mig. Egentlig har jeg også vidst i nogen tid, hvad det er, for jeg er blevet guidet til det så mange gange af englene, som talrige gange har skubbet til mig.

Men som så mange andre kan jeg også blive usikker på det, jeg bliver guidet til så tydeligt, og jeg kan også blive fyldt op af egotanker som “ej det kan jeg da ikke, kan det virkelig være rigtigt” osv., selvom jeg i min sjæl og mit hjerte godt ved, at det er sandt.

Måske genkender du det, at du nogle gange skal have det ind med skeer og skåret helt ud i pap, før du forstår det, og åbenbaringen viser sig for dig.

Sådan en dag har det været for mig i dag efter en længere periode med indre rastløshed, følelsen af stagnation og kedsomhed uden at jeg har helt har taget mig tid til at undersøge det nærmere.

I dag tog jeg mig tid til det. Tid til meditation og at vende blikket indad. Tid til at tale med spirit om, hvad der er på færde og holy mo hvor fik jeg denne gang skåret det helt ud i pap.

Jeg fik besøg at nogle gigantiske Elohimengle, de største og mest kraftfulde engle jeg længe har set. Jeg kan ikke beskrive deres enorme og vanvittige kærlige energi og vibration, der er så kraftfuld, at jeg næsten ikke kunne rumme det i min krop og mit energisystem. En følelse af næsten af eksplodere i glæde og kærlighed.

Jeg kanaliserede et langt budskab fra dem som jeg efterfølgende har lyttet til med tårene løbende ned af kinderne fyldt op af kærlighed i hele mit system. Det er så stort og magisk, at det er svært at beskrive.

De fortalte mig om mit “next level” den opgradering og det “hamskifte”, som jeg er pt. er inde i, som bl.a. indebærer adgang til og arbejde primært fra 12. dimension og opefter, og de penslede ud, hvad jeg bliver kaldet til at gøre.

Hvad jeg længe har vidst, så handler det om at dykke dybere ind i at arbejde med at kanalisere diamant og krystalenergier ud på Jorden som en del af det at hjælpe med at heale og løfte Moder Jords bevidsthed og frekvens og skabe den “nye Jord”.

Jeg blev vist så mange forunderlige ting om, hvordan krystalenergierne lige nu strømmer til Jorden i smukke stråler og hvordan hver af disse stråler har deres helt egen energi, frekvens og formål med hver deres specifikke kraftcenter forankret på bestemte geografiske placeringer på Jorden rundt omkring i verden.

Et mønster, et krystalgrid i Moder Jord, som nu aktiveres og gennem diamantstrålerne og sammen med flere af os lysarbejdere spredes på jorden og blandt menneskene, som healer, opløfter og clearer gammel energi og hjælper Moder Jord med hendes Ascension.

Det er intet mindre end smukt og jeg glæder mig til at påtage mig den tjeneste det er at være kanal for disse umådelige smukke energier og være med til at udbrede dem endnu mere på Jorden.

TAK, TAK, TAK 

Kærligst

Louise Camille