Handelsbetingelser

Betingelser for tilmelding

Købers tilmelding til workshops, kurser, uddannelser og arrangementer er bindende. Der er 14 dages fortrydelsesret efter gældende lovgivning fra den dag tilmeldingen/produktet er købt, under forudsætning af, at køber ikke er påbegyndt sin deltagelse på den pågældende workshop, kursus, online kursus, uddannelse o.lign.

Betingelser for betaling og afvikling

Betaling for ydelser og produkter skal ske som angivet og anført ved køb. Har du indgået aftale om at betale en ydelse eller et produkt i flere betalingsrater, har du som køber pligt til at betale alle betalingsrater uanset, om du aflyser eller afbryder et kursus, workshop eller uddannelse undervejs. Der gives ingen refusion. I visse tilfælde kan du give din plads til en anden. Ret henvendelse på info@savannahsoendergaard.com

Betingelser for køb af online og digitale produkter

Alle former for digitale og onlineprodukter leveres til den emailadresse, der er oplyst ved købet. Køber har selv pligt til at oplyse ændring af emailadresse. Leveringen sker som udgangspunkt i løbet af få minutter. Køber er selv ansvarlig for at levere en gyldig emailadresse, ligesom køber er ansvarlig for at holde øje med, at de købte digitale og online produkter leveres.

OBS! Ved køb af digitale og online produkter og kurser, der leveres med det samme, fraskriver køber sig automatisk 14 dages fortrydelsesret.

Abonnementer

Ved tilmelding til løbende abonnementer modtager du en bekræftelseskvittering ved tilmelding. Abonnementet opkræves og hæves herefter med 30 dages mellemrum på det oplyste betalingskort ved købet.

Køber er selv ansvarlig for at ændre betalingsoplysninger ved fx. skift af betalingskort.  Såfremt betalingen for abonnementet udebliver, forbeholdes der retten til at framelde købers abonnementet med øjeblikkelig varsel og lukke for adgang til produkter, ydelser, onlineforum o.lign.

Køber kan til en hver tid opsige et abonnement.

Personlige sessioner

Ved afmelding af din tid til en personlig session senere end 24 timer før eller ved udeblivelse opkræves du det fulde beløb uanset årsag. Ved sygdom kan du aftale en ny tid.

Rettigheder

Savannah Moon- Soulution Academy er indehaver af rettighederne til et hvert produkt og alle former for materiale, der stilles til rådighed i forbindelse med et køb. Køber har udelukkende personlig brugsret til materialet, som ikke må viderebringes, kopieres eller distribueres til tredjemand. Materialet er beskyttet af copyright lovgivning, og må derfor ikke deles, kopieres eller plagieres. Brud på dette kan medføre retsforfølgning.

Ansvar

Ved køb af en online session og deltagelse i onlineprodukter er det købers eget ansvar, at sikre sig at telefonforbindelse og øvrige tekniske forbindelser er velfungerende.

Ved køb af digitale og online produkter er Soulution Academy ikke ansvarlig for eventuelle tekniske fejl hos køber, som fx ugyldig emailadresse,  junk og eller spamfiltre.

Alle ydelser og produkter købes og anvendes på eget ansvar og kan ikke træde i stedet for lægehjælp, psykologhjælp eller anden professionel bistand. Personer med fysiske, psykiske lidelser eller andre kroniske sygdomme bør derfor altid konsultere en læge, hvis der hersker tvivl, om hvorvidt en ydelser eller et produkt er hensigtsmæssigt at deltage i. Soulution Academy står ikke til ansvar for direkte eller indirekte bivirkninger, som ydelser og produkter måtte medføre.