Advanced Starseed Activation Program

12 ugers online kursus.

Aktiver din egen stjernesjæl og skab kontakt til kosmiske stjernevæsener og stjerneenergier.

Dette magiske stjernekursus er til dig der:

 • Er klar til at aktivere din sjæls unikke lyskoder og stjernefrekvenser i dit energisystem.
 • Ønsker at skabe kontakt til dig egen stjernesjæl og udvikle dine unikke stjernekvaliteter og evner.
 • Længes efter at skabe kontakt til de mange stjernevæsener i kosmos, der står til din rådighed og ønsker at hjælpe dig i din spirituelle udvikling og i dit lysarbejde på Jorden.
 • Er klar til at tage din spirituelle udvikling til et nyt og højere niveau, ved at åbne dig for kontakten til forskellige stjernevæsener, stjerneenergier samt forskellige planetare energier i kosmos og integrere deres energier og frekvenser i dit energisystem.
 • Er klar til at accelerere i din spirituelle udvikling og dine magiske evner.
 • Er klar til en massiv opgradering og udrensning i dit system, så du kan hæve din vibration og leve fra de høje frekvenser og dimensioner.
 • Ved, at du er en engle eller stjernesjæl eller bare kan mærke, at der mangler en forbindelse inden i dig til noget større og højere end, du kan sætte ord på.
 • Allerede har erfaring med eller arbejder med universelle energier, privat eller professionelt, men mærker, at der mangler ”noget”.
 • Føler dig kaldet til at skabe kontakt til og arbejde med højtstående stjerne og lysvæsener og arbejde med høje frekvenser og dimensioner.
 • Ønsker at være formidler af højt vibrerende stjerneenergier og frekvenser og som lysarbejder på Jorden.

Forbind dig med dine stjernesøstre og brødre

Mange sensitive mennesker og lysarbejdere, længes inden i efter at forbinde sig med deres stjernefamilie og de områder i kosmos, hvor de har deres sjælelige oprindelse og tilknytning til.

Det kan ofte mærkes som en dyb længsel inden i. En følelse af, at der mangler “noget” inden i for at føle sig hel. En længsel efter at ”komme hjem”, og en længsel efter noget større og mere.

Dette kursus hjælper dig med at genskabe kontakten til den del af dig, der indeholder energier og frekvenser fra diverse stjerneområder og skabe kontakt til dine stjernebrødre og stjernesøstre, som vil hjælpe dig med at føle dig hel som sjæl på jorden og samtidig understøtte din spirituelle udvikling og dit unikke livsformål på jorden.

De mange forskellige stjernevæsener i kosmos er lige nu, ved overgangen til den ny tid, mere aktive end nogensinde før og de ønsker, at skabe kontakt til alle de sjæle, som føler sig kaldet til at arbejde med og integrere deres energier, som en del af det at være inkarneret lysarbejder, engle og stjernesjæl på jorden.

Lad stjernerne funkle og lyse i dig

Når du åbner dig for de forskellige stjernevæseners energier og frekvenser er du med til at transmittere disse energier og frekvenser på Jorden, og du bidrager på den måde ikke bare til din egen healing, opgradering og spirituelle udvikling og opstigning, men til healing og opgradering af hele Jordens energier og frekvenser.

Kurset er derfor også til dig, der føler dig kaldet til dette smukke lysarbejde, hvor du ikke bare hjælper dig selv , men også dine medmennesker og Jorden, med at stige til højere frekvenser.

Kurset er som alle mine øvrige uddannelser og kurser kanaliseret direkte fra spirit og tilpasser sig altid undervejs til kursusdeltagerne.

Er du klar til at forbinde dig med stjernerne ?

Under kurset kan du forvente at modtage massiv healing og opgradering af hele dit energisystem, hvorfor du skal være klar til dette.

Du kan af samme årsag forvente, at der sker en udrensning af dit system i form af forskellige fysiske, følelsesmæssige og mentale symptomer.

Dette er en del af selve den clearing og opgradering, der sker i din lyskrop og som gør dig i stand til at højne din vibration og frekvens, således at du kan arbejde fra og med højere energier og dimensioner.

Du får naturligvis hjælp og støtte til dette undervejs i kurset.

Kurset er et avanceret kursus, hvor der arbejdes med høje frekvenser og dimensioner.

For at deltage på kurset og få det optimale ud af det forventes det derfor, at du har et vist kendskab til erfaring med og grundviden om spiritualitet, da dette ikke vil blive gennemgået på kurset.

Alt dette får du på kurset

 • Aktivering, åbning og clearing af dine 12 chakraer, så du bliver klar til at modtage de nye stjerneenergier og frekvenser.
 • Hjælp til healing og åbning af dit hjerte, som en vigtig forudsætning for at hæve din vibration.
 • Sjælsrejser til dine stjernehjem i kosmos og gensyn med dine stjernesøstre og brødre.
 • Diverse opgraderinger og aktiveringer af avancerede lyskoder i dit energisystem og i din DNA, som vækker netop dine unikke stjerneevner og kvaliteter.
 • Hjælp til afklaring af din sjælskontrakt og livsformål i relation til din stjernesjæl.
 • Udvikling og aktivering af dit strubecenter (halschakraet) for øget telepati og klarhørelse.
 • Aktivering af dine galaktiske chakraer for styrket og øge kommunikation med forskellige stjernevæsener. 
 • Hjælp til at skabe kontakt til en række planetare energier og integrere dem i dit system, særligt den ny tids planetare energier fra Uranus, Neptun og Pluto, som repræsenterer de højere guddommelige stråler.
 • Hjælp til at skabe kontakt til en lang række stjernevæsener som Arcturians, Plejadians , Asterians, månefolket, Sirius og Venus.
 • Aktivering af særlige energifelter og healingskoder i din lyskrop.
 • Healing af frygt og traumer fra tidligere liv, som står i vejen for at udvikle dit stjernesjælspotentiale
 • Og meget mere. 

Hele kurset foregår online.

Du kan derfor deltage uanset, hvor du bor i verden. Det kræver blot, at du har en internetforbindelse.

Kurset består af 12 moduler og er en kombination af video trainings, lydfiler, samt optaget live sessioner med direkte kanaliserede healinger, aktiveringer og integrationer fra diverse stjernevæsener og stjerneenergier.

Under kurset bliver du tilknyttet en lukket facebookgruppe, hvor du kan sparre med både mig som underviser og de øvrige kursister på forløbet. 

Du modtager de 12 moduler med dit kursusmateriale hver uge på din mail gennem de 12 uger, kurset varer. 

Du kan lytte, deltage og bruge materialet lige, når det passer dig og i dit helt eget tempo. Materialet er naturligvis dit for evigt, så du altid kan vende tilbage til materialet og bruge det igen og igen.

 

Er du klar til at aktivere din stjernesjæl og skabe kontakt til de smukke stjernevæsener i kosmos ?

 


Mulighed for betaling i op til 6 rater uden ekstra gebyrer!


Det siger kursister på mine events, kurser og uddannelser

“Jeg deltager på  Savannahs uddannelse som “Divine Master Healer”.  Savannah er en vidunderlig sjæl med et glødende hjerte for universets kærlige intelligens. Hun er Spirits tro tjener og formidler med en klarhørelse så kraftfuld og ren. Jeg har aldrig før mødt en så autentisk ildsjæl som lever og er det hun formidler. Jeg er ovenud tilfreds med alt det jeg modtager på uddannelsen. Alt er meget detaljeret, gennemarbejdet, tydeligt og ligeledes det udleverede materiale. Spirit kommunikerer med Savannah og vi deltagere modtager visdom, kærlighed og healing. Savannah underviser med hjertevarme, nærvær og hun møder og ser den enkelte. Fra hendes ord og energi strømmer den skønneste healing som åbner hjertet. Det har foranlediget, at jeg er på en smuk og til tider “svær” rejse i mit indre med selvreflektion og alt hvad det indebærer. Jeg er meget taknemmelig. Jeg anbefaler Savannah på det varmeste“.  Anna Margarita Morales Torring.

💜

“Jeg faldt “tilfældigt” over Savannah i forbindelse med en clairvoyance og senere en sjælslæsning.  Det har været så fantastiske oplevelser og vejledning på min vej. Efterfølgende har jeg deltaget i forløbet Soul ascension – et 8 ugers online forløb – som har givet mig et kæmpe spark fremad på min spirituelle vej. Materialet og meditationerne har været så gennemarbejdet fra Savannahs side, at jeg slet ikke savnede at være fysisk på kursus. Jeg har fulgt med som det passede ind i min hverdag, og jeg har da også været tilbage og se i materialet her efterfølgende. Tilmeld dig – prøv Savannahs  kærlige og ærlige vejledning  hun gør det på sådan en fin måde…… jeg er ihvertfald fan”. Diana Andersen.

💜

“Jeg har været med til 2 energi-indstrømninger – som Savannah har forestået – Diamant energien og Lion gate portalen. Begge gange har det været fantastisk magiske oplevelser – som har gjort, at jeg føler mig mere og mere hjemme i min egen essens. Føler mig styrket til at deltage i livet her på jorden” Kirsten Spøer.

💜

“Jeg har netop afsluttet et 8 ugers online kursus Soul Ascension. Det har været en fantastisk rejse jeg aldrig glemmer, materialet er super godt sat sammen og meget lærerigt. Derudover har jeg fået en masse personlige indsigter med på vejen. Jeg er hele vejen, blevet ført trygt og sikkert igennem af Savannah, det er jeg dybt taknemmelig for.” Helle Lumbye Hansen.

💜

Det vil glæde mig at have dig med smukke sjæl.

Kærligst Savannah Moon

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til mig på savannahsoendergaard@gmail.com