Divine Master Healer ©

Divine Master Healer er en ny, banebrydende og unik healeruddannelse til dig, der ønsker at være en af de ypperste og dygtigste healere i landet.

Som det (måske) eneste sted i Danmark lærer du på denne healeruddannelse at være kanal for og heale med både en række ekstremt højtvibrerende universelle energier som krystal og diamantenergier samt højtstående lysvæsener, stjernevæsener og forskellige galaktiske energier samtidig med, at du lærer at være kanal for og heale med forskellige engle i engleriget og opstegne mestre.

Som noget helt nyt i 2021 lærer du også at heale med “The Golden Child Energy”– en af den ny tids helt særlige, unikke, kærlige og højfrekvente energier.

Udgangspunktet for at kunne heale med disse meget højtvibrerende energier og lysvæsener er at åbne dit hjerte og lade det guddommelige lys og kærlighed og de mange healende energier strømme igennem dig, også kaldet hjertehealing.

 

 

På uddannelsen trænes du derfor i at åbne dit hjerte og genskabe forbindelsen mellem dit hjerte, din sjæl og de mange universelle energier og lysvæsener, der stiller sig til rådighed for dig som lysarbejder, kanal og healer.

Du trænes under uddannelsen derfor både i at heale med de forskellige universelle energier, engle og lysvæsener både som ”hands on healing” dvs., fysisk healing, som fjernhealing og i kanalisering for grupper både fysisk og på afstand.

Dette åbner for et utal af muligheder for at arbejde med healing og at være kanal for de mange healende energier i universet, som der lige nu er ekstra meget brug for, således at vi er mange lysarbejdere, der stiller os til rådighed for at hjælpe med at sprede lys og kærlighed på Jorden og hjælpe mange flere mennesker med at blive healet.

 

 

Divine Master Healer er uddannelsen til dig, der ved, at du er kaldet til noget større og er klar til at gå i tjeneste for det højeste gode, for kærligheden og for universet. Den er til dig, der ved i dit hjerte, at du er skabt til at heale og til at hjælpe andre mennesker ud af lidelse, smerte og blokeringer.

Dig, der føler dig kaldet til at arbejde tæt sammen med engle, opstegne mestre og andre lysvæsener som en del af dit livs og sjælsformål.

Uddannelsen er også til dig, der er klar til selv at slippe lidelse og blokeringer i dit liv og finde tilbage til den dybeste essens i dig selv og dit eget væsen og genskabe forbindelse til universet, til englene og til alle de kærlige universelle energier, der står til din rådighed og ønsker at indlede at guddommeligt samarbejde med dig til gavn for både dig selv og andre.

Måske er du allerede uddannet inden for healing eller anden spirituel eller alternativ behandling. Måske føler du dig blot kaldet til at være guddommelig kanal i verden og ønsker at stille dig til rådighed for universet og være en af de  ypperste healere og lysarbejdere på Jorden.

Uanset din baggrund, vil du på denne uddannelse komme på en meget dyb og personlig og transformerende rejse ind i dig selv og genskabe forbindelse til din sjæl, dit hjerte og derigennem til universet og alle dets fantastiske kærlige og healende energier og væsener, som vil forandre dit liv for altid.

 

Du skal derfor også være klar til at arbejde i dybden med dig selv og de ting, der dukker op undervejs, i takt med at du åbner dit hjerte for det guddommelige, healende lys. Til gengæld modtager du undervejs ekstremt meget healing af dine egne udfordringer og blokeringer, en vigtigt forudsætning for at være en dygtig healer for andre. Det hele starter med og hos dig.

Du vil efter gennemførelse af denne uddannelse være i endnu dybere kontakt med din sjæl og dit hjerte og have endnu mere klarhed over dit livs og sjælsformål samt dine særlige unikke evner som healer og lysarbejder.

Endvidere vil du lære hvilke engle, mestre og lysvæsener, som er særlig tæt på dig og som ønsker at arbejde sammen med dig som kanal for at formidle lys, kærlighed og healing på Jorden.

 

 

Din intuition og dit clairvoyante syn bliver stærkere og styrkes under hele uddannelsen, hvor du i takt med at du åbner dig som kanal vil udvikle og styrke dine evner indenfor klarsyn, klarfølelse og klarhørelse, herunder det at kanalisere både konkrete budskaber, lys, kærlighed igennem dig.

Der står et helt univers fyldt med de smukkeste engle, lysvæsener, kærlighed , lys og healing klar til at indlede et samarbejde med dig, der er klar til at tage på dit livs rejse og genskabe kontakten til din sjæl og til hele det fantastiske univers, som kalder på alle de sjæle, der ved, at de er skabt til dette smukke lysarbejde.

Når du læser dette, ved du dybt inde i din sjæl og dit hjerte, om det er dig.

 

Er du klar smukke sjæl?

Uddannelsen består af en lang række forskellige øvelser, guidede meditationer, indtuninger, påkaldelser, ritualer m.m.. som træner dig at heale med og være ren kanal for det lys og de universelle energier og lysvæsener, der stiller sig til rådighed for dig.

Du bliver ligeledes tilknyttet en lukket facebookgruppe, som bruges til øvelse, sparring og fællesskab.

Uddannelsen afsluttes med en eksamen og certificering, med titlen ´Divine Master Healer´  fra Soulution Academy. Eksamen er både teoretisk samt healing af fysisk klient. For at opnå certificering kræves der desuden et dokumenteret antal prøvekaniner ved uddannelsens afslutning. 

Der vil være hjemmearbejde undervejs i uddannelsen i form af forskellige øvelser, meditationer og healing på prøvekaniner.

Uddannelsen er ikke forenelig med psykisk sygdom eller brug af rusmidler.

Hvor ?

Uddannelsen foregår i Huset Sanitas, Nordre Jernbanevej 16, 3400 Hillerød. (med forbehold for ændring)

Huset ligger ligger få minutters gang fra Hillerød station, og der er gode overnatningsmuligheder i nærheden.

Uddannelsen foregår over 12 weekender, lør./søn. 10.00-16.00 på følgende datoer: 

16/17. jan, 13/14 feb. 13/14 marts, 17/18 april. 29/30 maj, 19/20 juni, 14/15 aug. 11/12 sept. 9/10 okt. 6/7 nov. 4/5 dec. samt eksamen og certificering 8/9 januar 2022.

Pris

Uddannelsen koster 32. 000 kr.

Earlybird  og bonus : Ved tilmelding senest d. 30. november 2020 er prisen kun 26.000 kr.

Du sparer 6.000 kr. og får samtidig en bonus med i form af en times personlig session med clairvoyant coaching med Savannah til en værdi af 1.100 kr.

Du får altså uddannelse og bonus til en værdi af 33.100 kr. for KUN 26.000 kr.

Spar i alt 7.100 kr.

Tilmelding og optagelse på uddannelsen

Ved tilmelding til uddannelsen indbetales et depositum på 2000 kr. Resten af beløbet betales senest en uge før start eller i 6 rater á 4.000 kr. d. 1. i hver måned, eller 12 rater af 2000 kr. d. 1. i hver måned.

Efter godkendelse til optagelse på uddannelsen modtager du et betalingslink, som du skal bruge til endelig registrering og tilmeldelse til uddannelsen.

Vær opmærksom på, at tilmelding til uddannelsen er bindende – læs de gældende handelsbetingelserHER

Det er vigtigt for mig at finde de helt rigtige personer til uddannelsen, så hvis er du interesseret i en plads på uddannelsen, bedes du skrive en mail til mig med info om dig selv og din baggrund og din bevæggrund for at ville uddanne dig til Divine Master Healer. 

Skriv på info@savannahsoendergaard.com

Eller ring på tlf. 24643662. hverdage 9-16.

OBS! Der er et begrænset antal pladser på uddannelsen, og din tilmelding er først sikret, når depositum er indbetalt.

Det siger tidligere elever på uddannelsen:

Jeg deltager på Savannahs uddannelse som “Divine Master Healer”.  Savannah er en vidunderlig sjæl med et glødende hjerte for universets kærlige intelligens. Hun er Spirits tro tjener og formidler med en klarhørelse så kraftfuld og ren. Jeg har aldrig før mødt en så autentisk ildsjæl som lever og er det hun formidler. Jeg er ovenud tilfreds med alt det jeg modtager på uddannelsen. Alt er meget detaljeret, gennemarbejdet, tydeligt og ligeledes det udleverede materiale. Spirit kommunikerer med Savannah og vi deltagere modtager visdom, kærlighed og healing. Savannah underviser med hjertevarme, nærvær og hun møder og ser den enkelte. Fra hendes ord og energi strømmer den skønneste healing som åbner hjertet. Det har foranlediget, at jeg er på en smuk og til tider “svær” rejse i mit indre med selvreflektion og alt hvad det indebærer. Jeg er meget taknemmelig. Jeg anbefaler Savannah på det varmeste❤️ ”      Anna Margarita Morales Torring.

 

“Der er længe mellem du møder så ren og ydmyg en tjener af universet, som også formår at videregive det med ærbødighed, ydmyghed og respekt. Det gør Savannahefter min opfattelse. Jeg har været så heldig at kunne tage uddannelsen som “Divine Master Healer” hos hende. Savannah formår Ikke kun mundlig formidling fra Spirit, men har også et godt gennemarbejdet skriftlig materiale og hun er en meget kompetent underviser. Savannah møder og favner hver enkelt hvor man er, med sin hjertevarme, elskelige personlighed som skaber et rum for personlig udvikling i sit eget tempo. Det er tydeligt for mig, at Savannah er en klar, ren formidler fra universet, hun er hvad hun formidler….Ren kærlighed fra Spirit ❤️ noget som tiltrak mig. Derfor er jeg også med på hendes nuværende kanaliseret uddannelse “Advanced Starseed Activation program” Jeg er dybt ydmyg og takmenelig for at du kom min vej🙏 Tak. Jeg kan fra mit hjertets kerne anbefale Savannah på det varmeste ❤️Jette Sindberg

Du kan læse mere om de enkelte moduler på uddannelsen herunder

Modul 1 – Åbning af hjertet og dig som kanal

På første modul lærer du at åbne dig selv som kanal for universet. Der åbnes op for forbindelsen til dit eget højere selv, og du trænes i at åbne hjertet og lade dig gennemstrømme af lys.

Du øver dig i at åbne for at genskabe forbindelse fra hjertet og din sjæl til universet, således at du kan trække på og stille dig til rådighed for healing via de universelle energier og dets mange lysvæsener.

Der øves healing og forskellige påkaldelser, bønner og indtuninger.

Du lærer desuden at skabe jordforbindelse og at rense og beskytte dig selv og din energi.

Modul 2 – Chakra og aura clearing og healing

Der trænes fortsat i at åbne dig som kanal, og på dette modul lærer du alt om, hvordan det menneskelige energifelt fungerer. Du lærer om Aura og chakrasystemet, og om hvordan dette er i spil for dig som healer og for dem du healer.

Der trænes i healing og clearing af chakraer og aura og du lærer at heale med chakraernes farver.

Du lærer dit eget energisystem at kende og øver dig i at bruge dit energisystem som kanal for healing med universelle energier.

 

Modul 3 – Engle

På modul 3 begynder du at indlede et samarbejde med engleriget og lærer at stille dig til rådighed som kanal for englenes lys, kærlighed og healende energier. Du lærer om de mange forskellige engle i englehierakiet, deres energier, særlige områder og kommunikationsformer. Der øves en række påkaldelser og indtuninger og bønner, som åbner dig for at være kanal for og heale med de forskellige engle.

Du begynder ligeledes at finde ud af, hvilke engle, der er særlig tæt på dig, og som ønsker at samarbejde med dig som kanal for deres lys og healing. Der øves samtidig konkret fysisk healing med engle.

 

Modul 4 – Opstegne mestre

På modul 4 lærer du en række opstegne mestre at kende som Jesus, Moder Maria, Maria Magdalene m.fl.

Du lærer de forskellige mestres særlige områder at kende, og du begynder at indlede et samarbejde med de mestre, som i særlig grad ønsker at arbejde med sammen med dig som healer og kanal.

Du øver dig i at være kanal for de forskellige mestres energier og at heale fysiske med disse.

 

Modul 5 - De guddommelige stråler

På modul 5 lærer du om de 12 guddommelige stråler, og du lærer særligt at arbejde og heale med de 7 primære stråler.

Du lærer om hvilke mestre og engle, der er knyttet til de forskellige stråler, og om hvordan du kan bruge de enkelte strålers kvaliteter og energier sammen med de forskellige engle og mestre i din healing.

 

Modul 6 - Fjern og gruppehealing

På modul 6 lærer du at fjernheale både enkelte personer og grupper. Du trænes i at sætte det rette felt af energier omkring den enkelte og af grupper og heale i samarbejde med de mange forskellige engle, mestre, lysvæsener og universelle energier.

 

Modul 7 - karmisk healing

På dette modul lærer du alt om karma og karmisk healing. Du trænes i at åbne dit eget og andres sjælsarkiv og at få adgang til de karmiske blokeringer, du selv og andre er bærer af. Der trænes karmisk healing i samarbejde med en række af de forskellige engle, mestre og universelle energier, som er særligt gode at bruge til disse. Der trænes specifikt at heale karmiske blokeringer i de enkelte chakraer.

Modul 8 - Stjernevæsener og stjerneenergier.

På modul 8 lærer du at åbne dig som kanal for en række stjernevæsener og galaktiske energier i universet. Du lærer at påkalde og samarbejde med forskellige lysvæsener fra varierende områder i universet og stille dig til rådighed for deres energier, som du kan heale med og blive formidler af til både enkelte personer men også større grupper.

Modul 9 - Diamant energier

På modul 9 bliver du indviet i en række ekstremt højtvibrerende diamant og krystalenergier, som du også lærer at heale med.

De forskellige diamantenergier repræsenterer hver deres guddommelige stråle og dennes unikke frekvens og vibration. Du lærer at være kanal for de forskellige diamantenergier samt på hvilke områder, de enkelte diamantenergier er særlige gode til at heale med.

Modul 10 – Diamant energier fortsat

Der arbejdes videre med indvielser i diamantenergier og healing med disse. der arbejdes på at koble diamantenergierne sammen med de forskellige mestre og engle på de guddommelige stråler og anvende dem i healinger.

Modul 11- Golden Child Energy

På modul 11 lærer du at åbne dig for og være kanal for den højtvibrerende Golden Child Energy, som sammen med diamantenergierne er nogle af den ny tids aller højeste healingsfrekvenser.

Modul 12 - Eksamen og certificering

På det sidste modul er der eksamen og certificering. Eksamen består af en kort skriftlig teoretisk aflevering forud for eksamen og healing af en klient udefra, hvor alle de lærte redskaber, teknikker og forskellige engle, mestre og energier bruges i healingen. 

 

Er du klar til at blive Divine Master Healer ?

Så skriv til mig allerede i dag for at sikre dig en plads på uddannelsen.

Kærligst

Savannah